24. listopadu 2021 v 22:00 |
Administrační tagy: 

HYBRID SESSION vol. 14

HYBRID SESSION vol. 14
Hybrid Session #14
24. listopadu 2021 v 22:00 |
Administrační tagy: 

HYBRID SESSION vol. 14

Zvuková sonda do prostředí improvizačních jam sessions v pražském Kampusu Hybernská. Konají se od roku 2018 a jsou líhní nových hudebních talentů i zkušeností napříč hudebními žánry. O Hybrid sessions se od počátku starají saxofonista Michal Wróblewski a hráč na kontrabas George Cremaschi.

Hybrid Sessions vždy začínají kratším improvizačním vystoupením dvou hudebníků, kteří spolu nikdy v takovéto konstelaci nehráli a kteří – ideálně – přicházejí z různých hudebních scén. Po koncertě následuje jam session, který je otevřený všem hudebníkům bez ohledu na žánrové zaměření s cílem vytvořit prostředí pro kreativní tvorbu v přítomném okamžiku, nic není předem určené, jediným očekáváním je vysoká úroveň bytí v přítomnosti.

Hybrid Session vol. 14 proběhla v pražském klubu uvnitř Kampusu Hybernská 29. září 2021 a hlavními instrumentálními hosty byli italský hráč na bicí nástroje Elia Moretti a americká hráčka na flétnu Andrea LaRose a další muzikanti a muzikantky, kteří společně během večera zahráli celkme osm improvizačních performancí a jimiž jsou: Klára Pudláková – double bass, Petr Michalec – clarinets, Martin Strakoš – clarinets, Jan Chalupa – drums, Roksan Madel – piano, Anežka Matoušková – vocal, Štěpán Janoušk – trombone, Adam Doucha – guitar, Jan Pudlák – piano, Jan Michálek – sax, Daniel Meier – violin, Jakub Švejnar – drums, Žofie Kašparová – flute, Renata Bilač – vocal, Jana Havláková – violin, Vojtěch Výravský – guitar, Luan Gonçalves – double bass, Štěpán Janoušek – trombone, Martin Debřička – sax, Prokop Jelínek – mandoline.